Hyvinvointi on ominta osaamistani

 

Hei!
Olen pääkaupunkiseudulla asuva toimittaja-kirjoittaja-bloggaaja. Pyöritän yhden naisen yritystä, Tekstitoimisto Titoloa. Titolo on esperanton kieltä ja tarkoittaa otsikkoa. Valitsin sen yritykseni nimeksi, koska osuva otsikko on olennainen osa hyvää juttua. Joskus se nousee jutusta kuin itsestään, toisinaan sen saaminen ojennukseen on yllättävän työlästä.

Myös jutun punaisen langan löytäminen kaiken tietomassan keskeltä on välillä haastavaa. Mutta ammattitaito ja kokemus auttavat. Jutun juoni löytyy ja juttu syntyy aina. Jos ei heti, niin hetken päästä. Olennaisin saattaa kristallisoitua ja juttu jalostua illalla lenkkipolulla tai tanssilattialla, kun hengitän hyvällä sykkeellä ja ajatus virtaa vapaasti. Kirjoitan usein päässäni silloinkin, kun en ole koneella, vaan vaikkapa auton ratissa tai pyörän satulassa.

Olen omimmalla tontillani terveyden, hyvinvoinnin, liikunnan, mielen tasapainon, ihmissuhteiden ja ravitsemuksen teemojen äärellä.  Näistä aiheista olen kirjoittanut koko toimittajan urani, ja ne ovat lähellä sydäntäni myös muussa elämässäni.  Henkilöhaastattelut ja tavallisten ihmisten tarinat inspiroivat minua erityisen paljon, koska ihminen on aina kiinnostava.

Tartun rohkeasti monenlaisiin aiheisiin. Uteliaisuus, maalaisjärki, tehokkaat työtavat ja huolellinen perehtyminen auttavat silloin, kun aihe on entuudestaan vieras. Erilaisten töiden tekeminen on vaihtelevaa, virkistävää ja innostavaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden uusiutua, kehittyä ja ylläpitää luovuutta.