Hyvinvointi on ominta osaamistani

 

Olen pääkaupunkiseudulla asuva toimittaja-kirjoittaja-bloggaaja. Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi, valtiotieteen maisteri. Pyöritän yhden naisen yritystä, Tekstitoimisto Titoloa. Titolo on esperanton kieltä ja tarkoittaa otsikkoa. Valitsin sen yritykseni nimeksi, koska osuva otsikko on olennainen osa hyvää juttua.

Jutun tai muun tekstin punaisen langan löytäminen on välillä haastavaa. Mutta ammattitaito ja kokemus auttavat. Jutun juoni löytyy ja teksti syntyy aina – jos ei heti, niin hetken päästä. Olennaisin saattaa kristallisoitua ja teksti jalostua polkupyörän satulassa, metsälenkillä tai tanssilattialla, kun veri kiertää ja ajatus virtaa vapaasti. 

Olen omimmalla tontillani terveyden, hyvinvoinnin, liikunnan, mielen tasapainon, ihmissuhteiden ja ravitsemuksen teemojen äärellä.  Näistä aiheista olen kirjoittanut koko toimittajan urani, ja ne ovat lähellä sydäntäni myös omassa arjessani.  Henkilöhaastattelut ja tavallisten ihmisten tarinat inspiroivat minua erityisen paljon, koska ihminen on aina kiinnostava.

Tartun rohkeasti monenlaisiin aiheisiin. Uteliaisuus, maalaisjärki, tehokkaat työtavat ja huolellinen perehtyminen auttavat eteenpäin, kun aihe on entuudestaan vieras. Erilaisten töiden tekeminen on vaihtelevaa, virkistävää ja innostavaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden uusiutua, kehittyä ja ylläpitää luovuutta.